dijous, 6 d’octubre del 2011

recurs útil: DOWNLOADHELPER

Suposo que habitualment utilitzeu documents video/audio autèntics que es troben a Internet. Una manera senzilla d'accedir-hi és, simplement, connectant-se a Internet i entrant a l'adreça que ens interessa.Però això pot comportar diferents problemes: 

- i si no funciona Internet? 

- i si al cap d'un temps el link queda inactiu? 

Tota la feina de preparació, des de la transcripció fins a les diferents activitats relacionades amb el reportatge no ens serviria de res. 

Una manera per evitar això és fent servir DOWNLOADHELPER.Es tracta d'un complement de Mozilla Firefox ( per tant no us serveix ni per IE,Google Chrome,Safari) que és gratuit i realment molt útil. 


Un cop el tingueu instal·lat, us apareixerà aquesta icona  a la barra de navegació del Firefox i cada vegada que accediu a alguna pàgina on hi hagi un vídeo s'activarà.
D'aquesta manera podreu descarregar tots els vídeos que vulgueu i preparar les diferents activitats amb la tranquil·litat de saber que hi podreu accedir sempre.


Un consell: si voleu compartir els vídeos al Moodle/blog, us recomano que ho continueu fent a través del link, així no ocupeu tanta memòria. Descarregar-se el vídeo és més per les vostres classes.


Coneixeu altres maneres de descarregar vídeos de forma senzilla?