dijous, 12 de gener del 2012

recurs útil: TYPEA4

Molt sovint hem de penjar cartells per l'escola anunciant alguna activitat: conferències, tallers, canvis d'aula, etc...Amb  TypeA4 en podrem crear de forma molt senzilla i gratuïta. A més no cal que us registreu.
Escriviu el text i seleccioneu el tipus de font, el color, el fons. Un cop finalitzat el procés, podeu imprimir-lo directament o descarregar-lo.


Gràcies Sílvia per compartir el recurs.

dissabte, 7 de gener del 2012

Recurs útil: POLYVORE

Si feu PRIMER i treballeu el tema de la roba , POLYVORE us anirà molt bé. Aquest lloc web permet crear conjunts de roba, des de les sabates a la part de dalt, accesoris,etc... Només cal que us registreu. És gratuït i molt senzill d'utilitzar, com sempre.






Aquí teniu un exemple d'activitat que es pot fer amb POLYVORE:



dimarts, 3 de gener del 2012

recurs útil per Mac: TURBO COLLAGE

Segurament la major part de vosaltres treballeu amb el sistema operatiu Windows, tant a l'escola com a casa però cada vegada som més els que fem servir els Mac. Si és el vostre cas, us anirà molt bé TurboCollage ja que us permet fer collages de forma molt ràpida. Podeu fer servir aquest programa  des de l'ordinador , l'Iphone, l'Ipod i l'Ipad. Només cal que us descarregueu l'aplicació (és gratuïta).

És molt fàcil d'utilitzar:





Vaig preparar una activitat a classe per treballar les expressions associades als animals utilitzant TurboCollage.

Aquí en teniu el resultat.