dimecres, 14 de setembre del 2011

recurs útil: MY BANNER MAKER

Suposo que en aquests moments esteu ben enfeinats amb reunions, programacions, preparació classes,etc... però si teniu un curs Moodle i voleu afegir un banner us proposo My banner maker. Aquesta web és molt senzilla d'utilitzar. Només cal que trieu una imatge que us agradi, podeu afegir-hi un títol, canviar el color, la mida i el tipus de lletra i ja està. I com sempre és gratuït. Us descarregueu la vostra creació com a imatge jpeg i l'afegiu al vostre Moodle.

Us ensenyo el que he fet pel meu primer dossier:


I així és com queda en el meu curs Moodle:




Us animeu? 
M'agradaria molt veure les vostres creacions !

dijous, 1 de setembre del 2011

treballar amb TUBESNACK


Hola companys/es, com ha anat l'estiu? Heu descansat? Ja veieu que jo si perquè he desconnectat totalment del blog però ara toca tornar-se a posar a la feina i començar a preparar el material per les classes.

Si els vostres alumnes us demanen poder tornar a veure els vídeos que poseu a classe o si els voleu agrupar per temàtica, aquesta eina us serà molt útil. TUBESNACK us permet anar afegint diferents vídeos, podeu triar de quina manera voleu que es vegin i un cop realitzat tot el procés , es genera un link o "embed" que podeu fer servir com sempre al vostre Moodle /Blog...

Aquí en teniu un exemple. He utilitzat el tipus "carousel".








(si no ho veieu bé podeu accedir-hi fent click)

Si us ha agradat la idea, entreu a Tubesnack, si teniu un compte a Google, Facebook, no cal que us registreu i feu el vostre muntatge.




Com diem en francès: " Bonne rentrée"