dilluns, 31 de gener del 2011

treballar amb SHAPE COLLAGE

Imprimir

Per introduir un tema, m'agrada utilitzar imatges i SHAPE COLLAGE permet fer muntatges amb fotografies tretes directament de Google imatges. Només cal que cerqueu una imatge, la seleccioneu, copieu el link i l'enganxeu a la web de Shape Collage. Podeu afegir tantes imatges com vulgueu i després simplement heu de triar quina forma voleu que tingui el vostre collage.

Aquest recurs el pot fer servir :

  • l'alumne/a: per fer una exposició oral o escrita sobre un tema basant-se en les imatges que ell/a mateix/a hagi seleccionat.

  • el professor/a: per introduir un tema, com l'exemple que teniu en aquest link.


Insisteixo, com sempre, és un recurs útil, senzill i gratuït.


No teniu ganes de fer-lo servir?

dimecres, 26 de gener del 2011

treballar amb TUBEOKE

Moltes vegades els alumnes demanen què poden fer per tenir una bona pronunciació i jo, entre altres coses , els recomano escoltar cançons en l'idioma que estudien i evidentment cantar. Per aquest motiu em sembla que aquesta web us pot interessar. Es tracta de TUBEOKE, un karaoke virtual gratuït.


Només cal escriure el nom d'un cantant o el títol d'una cançó,


ens troba diferents vídeos i la lletra corresponent.


Ara ja ho tenim tot per començar a cantar.
Us animeu?

dimarts, 18 de gener del 2011

recurs útil: ONLINE CONVERTER


Durant el curs, molt sovint hem d'anar canviant els formats dels nostres documents, àudios, vídeos ja sigui per utilitzar-los a l'aula o bé per posar al Moodle, blogs.... i hem de recórrer a diferents programes. Amb ONLINE CONVERTER podeu convertir tot tipus d'àudio, vídeo, imatges, documents,etc... de forma ràpida, senzilla i online, sense haver d'instal.lar cap programa.

Aquí teniu una imatge de la pàgina web. És molt intuïtiva i no cal registrar-se i com sempre és gratuït.



dimecres, 12 de gener del 2011

recurs útil: WORDSTEP

Hola company(e)s, com ha anat la tornada? Després de les vacances de Nadal, hem d' agafar el ritme i els alumnes també. No us passa, ara ja ho han oblidat tot i els primers dies toca repassar. Per sort Internet ens ofereix un munt de recursos útils que ens fan la feina més fàcil.

Avui, us parlaré de WORDSTEP, una pàgina web que permet practicar el vocabulari de forma gratuïta. El vocabulari està ordenat temàticament , amb imatges, amb la pronunciació i la traducció a l'idioma que triem.

Aquí teniu el llistat amb els idiomes que hi podeu trobar. S'ha de seleccionar l'idioma que parlem i l'idioma que estem aprenent.


A veure si us agrada. Podeu afegir aquest link al vostre Moodle o blog i recomanar-lo als alumnes perquè practiquin. Què us sembla?


Fins la propera.



dimarts, 4 de gener del 2011

Bon any

Hola companys/es us desitjo un molt bon any 2011. Espero que tots els vostres projectes es facin realitat i que aquest blog us ajudi en la vostra tasca docent.

Estic molt contenta amb les visites al blog però voldria saber la vostra opinió, si feu servir els diferents recursos, si us funcionen,etc.. Recordeu que sota de cada entrada podeu posar els vostres comentaris, imprescindibles perquè el blog vagi creixent.

Moltes gràcies !!!!!!!