diumenge, 19 de desembre del 2010

Bon Nadal !!!!!!!!!

divendres, 10 de desembre del 2010

treballar amb CLASSTOOLS

Hola, avui us parlaré de Classtools, una web amb diferents recursos que ens poden servir per l'aula ( amb la Pissarra Digital) i pel Moodle.


Arcade Game/Quiz/Flashcard generator. Aquesta opció , que trobareu a dalt a la dreta de la web , us permet crear diferents tipus de joc. Per exemple, podeu fer un llistat de preguntes i respostes (en calen mínim 10) i a partir d'aquí , Classtools genera automàticament diferents jocs:

-Matching pairs
-Flashcards
-Manic miner
-Cannon ball fun
Un altre tipus de joc és el Dustbin Game:

L'avantatge d'aquests jocs és que es creen de forma molt ràpida i , a més, als alumnes els va molt bé per repassar , tant el vocabulari com la gramàtica d'una forma més divertida. Jo ja ho provat i els alumnes estan encantats.

En un altre post us parlaré d'altres recursos que proporciona aquesta web.

Bon cap de setmana a tothom!!!!!!

diumenge, 5 de desembre del 2010

recurs útil WONDERSAY

Acabo de descobrir Wondersay, una nova eina que permet fer títols animats. Poden ser frases o textos, podeu triar el color i la font i a més els podeu inserir en el vostre Moodle gràcies a l'embed o link que genera.

A veure si us agrada !!




made on Wondersay - Animate text with style

recurs útil anglès: ICOULD

Icould és una eina ideal pels professors d'anglès. Hi trobareu una quantitat de vídeos que serviran per les vostres classes i per tots els nivells.

Aquí teniu l'explicació en anglès:


icould gives you the inside story of how careers work. The icould storytellers relate, in their own words, their real life career journeys. There are nearly 1000, they are easy to search, they are very varied and each is unique. From telecoms engineers to police officers, from landscape gardeners to web designers, from engine drivers to zookeepers; they talk about what they do, what it’s like, how they came to be where are and their hopes for the future.