dimecres, 12 de maig del 2010

treballar amb VOXOPOP

A les classes fem diferents tasques per treballar l'expressió oral però estaria molt bé que els nostres alumnes poguessin practicar des de casa.

VOXOPOP permet gravar-nos i fer servir la nostra pròpia veu per compartir amb altres internautes temes del nostre interès. Només cal registrar-se i afegir-se o crear un grup nou. És gratuït.


Aquí en teniu diferents exemples:
(gràcies Maite)

escoltar música amb Fizy

Una bona manera de treballar la comprensió oral , que tanta por fa als nostres alumnes, és a través de la música. Aquí teniu Fizy, un minicercador musical que conté 75 milions de cançons i 25 milions de vídeos musicals en diferents idiomes. Segurament ja coneixeu Spotify i iTunes, però l'avantatge de Fizy és que no s'ha de descarregar cap programa, simplement s'ha d'accedir al web.

dimecres, 5 de maig del 2010

treballar amb READ THE WORDS

READ THE WORDS és un servei que llegeix documents word,pdf... Disposa de 14 veus que poden llegir en anglès,francès i espanyol. Permet modificar la velocitat de lectura. Es pot guardar en format mp3 i fins i tot incrustar-ho al nostre moodle.

Escolteu

treballar amb CALAMÉO

Calaméo Es tracta d'un recurs per fer molt més visuals els vostres documents i poder insertar-los al vostre moodle.Es segueix el mateix procediment que en els altres recursos:

1. us heu de registrar
2. heu de pujar el vostre document (word,pdf,pwp...)
3.triar el format de presentació
i ja està.

Aquí en teniu un exemple
http://www.calameo.com/read/0002775094f037b024e29